Bug #4028

Host tab gives error for vmware host

Added by Javi Fontan almost 5 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:ClosedStart date:10/06/2015
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Sunstone
Target version:Release 4.14.2
Resolution:fixed Pull request:
Affected Versions:OpenNebula 4.14

Description

It opens a modal box with an error (attached).

Monitoring data seems to be wrong:

    <TOTAL_WILDS><![CDATA[4]]></TOTAL_WILDS>
    <VM>
      <DEPLOY_ID><![CDATA[Unknown 1]]></DEPLOY_ID>
      <ID><![CDATA[-1]]></ID>
      <POLL><![CDATA[STATE=d]]></POLL>
    </VM>
    <VM>
      <DEPLOY_ID><![CDATA[Unknown]]></DEPLOY_ID>
      <ID><![CDATA[-1]]></ID>
      <POLL><![CDATA[STATE=d]]></POLL>
    </VM>
    <VM>
      <DEPLOY_ID><![CDATA[Unknown 3]]></DEPLOY_ID>
      <ID><![CDATA[-1]]></ID>
      <POLL><![CDATA[STATE=d]]></POLL>
    </VM>
    <VM>
      <DEPLOY_ID><![CDATA[Unknown 2]]></DEPLOY_ID>
      <ID><![CDATA[-1]]></ID>
      <POLL><![CDATA[STATE=d]]></POLL>
    </VM>
    <VM_MAD><![CDATA[vmware]]></VM_MAD>
    <VN_MAD><![CDATA[dummy]]></VN_MAD>
    <WILDS><![CDATA[Unknown 1, Unknown, Unknown 3, Unknown 2]]></WILDS>

Screenshot from 2015-10-06 16-54-16.png (20.2 KB) Javi Fontan, 10/06/2015 04:21 PM

History

#1 Updated by Jaime Melis almost 5 years ago

Fails in softlayer too:

<HOST>
  <ID>3</ID>
  <NAME>sjc01</NAME>
  <STATE>2</STATE>
  <IM_MAD><![CDATA[sl]]></IM_MAD>
  <VM_MAD><![CDATA[sl]]></VM_MAD>
  <VN_MAD><![CDATA[dummy]]></VN_MAD>
  <LAST_MON_TIME>1444227421</LAST_MON_TIME>
  <CLUSTER_ID>-1</CLUSTER_ID>
  <CLUSTER/>
  <HOST_SHARE>
    <DISK_USAGE>0</DISK_USAGE>
    <MEM_USAGE>0</MEM_USAGE>
    <CPU_USAGE>0</CPU_USAGE>
    <MAX_DISK>0</MAX_DISK>
    <MAX_MEM>5242880</MAX_MEM>
    <MAX_CPU>500</MAX_CPU>
    <FREE_DISK>0</FREE_DISK>
    <FREE_MEM>5242880</FREE_MEM>
    <FREE_CPU>500</FREE_CPU>
    <USED_DISK>0</USED_DISK>
    <USED_MEM>0</USED_MEM>
    <USED_CPU>0</USED_CPU>
    <RUNNING_VMS>0</RUNNING_VMS>
    <DATASTORES/>
    <PCI_DEVICES/>
  </HOST_SHARE>
  <VMS/>
  <TEMPLATE>
    <CPUSPEED><![CDATA[1000]]></CPUSPEED>
    <HOSTNAME><![CDATA[sjc01]]></HOSTNAME>
    <HYPERVISOR><![CDATA[SOFTLAYER]]></HYPERVISOR>
    <IM_MAD><![CDATA[sl]]></IM_MAD>
    <PRIORITY><![CDATA[-1]]></PRIORITY>
    <PUBLIC_CLOUD><![CDATA[YES]]></PUBLIC_CLOUD>
    <RESERVED_CPU><![CDATA[]]></RESERVED_CPU>
    <RESERVED_MEM><![CDATA[]]></RESERVED_MEM>
    <TOTAL_WILDS><![CDATA[1]]></TOTAL_WILDS>
    <VM>
      <DEPLOY_ID><![CDATA[13097053]]></DEPLOY_ID>
      <ID><![CDATA[-1]]></ID>
      <POLL><![CDATA[MEMORY=0 CPU=0 NETTX=0 NETRX=0 STATE=a SL_ID=13097053 SL_HOSTNAME=jaimelisparvo SL_DOMAIN=par.vo.com SL_FULLYQUALIFIEDDOMAINNAME=jaimelisparvo.par.vo.com SL_MAXCPU=1 SL_MAXMEMORY=1024 SL_STARTCPUS=1 SL_UUID=d77b434d-0f75-623f-70ec-cee4f016e300 SL_GLOBALIDENTIFIER=08bade81-c996-4000-8989-7b8a7a5a4ca0 SL_PRIMARYBACKENDIPADDRESS=10.105.171.136 SL_PRIMARYIPADDRESS=5.153.58.115 SL_CRED_USER=root SL_CRED_PASSWORD=JREWbs7]]></POLL>
    </VM>
    <VM_MAD><![CDATA[sl]]></VM_MAD>
    <VN_MAD><![CDATA[dummy]]></VN_MAD>
    <WILDS><![CDATA[13097053]]></WILDS>
  </TEMPLATE>
</HOST>

#2 Updated by Carlos Martín almost 5 years ago

  • Category set to Sunstone

#3 Updated by Carlos Martín almost 5 years ago

  • Status changed from Pending to Closed
  • Resolution set to fixed

Looks like this was fixed in #4035

Also available in: Atom PDF