Bug #4815

Cloud view not show correct

Added by Vy Nguyen Tan almost 4 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:ClosedStart date:09/22/2016
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:-
Target version:-
Resolution:invalid Pull request:
Affected Versions:Development

Description

Hello,

I'm testing OpenNebula 5.2.0. I disable VM.terminate on cloud view - cloud.yaml and check it on sunstone. I saw sunstone not show correctly. Please check image bellow.

- cloud.yaml # of 'onetemplate delete --recursive'
Template.delete: false
VM.rename: false
VM.resume: true
VM.reboot: true
VM.reboot_hard: true
VM.poweroff: true
VM.poweroff_hard: true
VM.undeploy: true
VM.undeploy_hard: true
VM.terminate: false
VM.terminate_hard: false
VM.resize: true
VM.attachdisk: true
VM.detachdisk: true
VM.disk_saveas: false

Screen Shot 2016-09-22 at 9.43.10 PM.png - cloud view (15.6 KB) Vy Nguyen Tan, 09/22/2016 02:44 PM

History

#1 Updated by Carlos Martín almost 4 years ago

Hi,

Those 2 poweroff icons must be the poweroff(-hard) and undeploy(-hard) actions, those 2 are set to true.

Can you confirm that?

#2 Updated by Vy Nguyen Tan almost 4 years ago

Hello,

Thank for your reply. I confirm the second poweroff icon is undepoy action. Both poweroff and undeploy action have the same icon and alt text and it make me wrong. I am sorry for my mistake.

#3 Updated by Carlos Martín almost 4 years ago

  • Status changed from Pending to Closed
  • Resolution set to invalid

Yes, the actions share the same icon. That is because the reasoning was that the cloud view is supposed be as simple as possible, and the admin would choose only one between poweroff and undeploy.

Also available in: Atom PDF