Bug #2864

Sunstone upload progress bar glitch when uploading multiple images

Added by Stuart Longland over 5 years ago. Updated about 2 years ago.

Status:ClosedStart date:05/02/2014
Priority:LowDue date:
Assignee:Daniel Molina% Done:

100%

Category:Sunstone
Target version:Release 4.8
Resolution:fixed Pull request:
Affected Versions:OpenNebula 4.6

Description

Hi all,

This is a minor nit, it appears when one starts uploading more than one image, OpenNebula Sunstone creates two progress bars, but only updates the first one.

Since the progress of each image is different, the progress of the first image appears to flicker between the states, while the remaining ones remain at 0%. It would appear that the JavaScript has the ID of the wrong bar and is erroniously updating the first one it sees.

This has been observed on Ubuntu 14.04 LTS on the server, OpenNebula 4.6 release from the OpenNebula APT repository and Firefox 27 (Gentoo Linux AMD64) on the client.

OpenNebula_Sunstone_Cloud_Operations_Center_-_2014-05-02_16.05.12.png - Progress bar: note the first image is nearly done. (61.4 KB) Stuart Longland, 05/02/2014 06:21 AM

OpenNebula_Sunstone_Cloud_Operations_Center_-_2014-05-02_16.06.59.png - Progress bar: second image just begun (61.2 KB) Stuart Longland, 05/02/2014 06:21 AM

OpenNebula_Sunstone_Cloud_Operations_Center_-_2017-08-27_13.32.01.png (57.7 KB) Stuart Longland, 08/27/2017 03:34 AM

Associated revisions

Revision 8fc2efda
Added by Daniel Molina over 5 years ago

Bug #2864: Fix progress bar glitch when uploading multiple images

History

#1 Updated by Ruben S. Montero over 5 years ago

  • Status changed from Pending to New
  • Target version set to Release 4.8

#2 Updated by Tino Vázquez over 5 years ago

  • Assignee set to Tino Vázquez

#3 Updated by Daniel Molina over 5 years ago

  • Assignee changed from Tino Vázquez to Daniel Molina

#4 Updated by Daniel Molina over 5 years ago

  • Status changed from New to Closed
  • % Done changed from 0 to 100
  • Resolution set to fixed

#5 Updated by Daniel Molina over 5 years ago

Fixed in one-4.8. Thank you for your feedback

#6 Updated by Stuart Longland about 2 years ago

Hi,

Many thanks for looking into it, but I hasten to add that the bug is back with OpenNebula 5.4.0… as can be seen in the screenshot attached. The progress bars are updating, but it seems the progress text of the first image is trying to show the progress of all three.

Regards,
Stuart Longland

Also available in: Atom PDF