Bug #4873

Error message in sunstone when enabling or disabling a host

Added by Armin Deliomini about 4 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:ClosedStart date:10/20/2016
Priority:NormalDue date:
Assignee:Juan Jose Montiel Cano% Done:

100%

Category:Sunstone
Target version:-
Resolution: Pull request:
Affected Versions:OpenNebula 5.0

Description

When we enable or disable a host we get the warning:

HostInfo result FAILURE [HostInfo] Error getting host [1].

It seems that there is no issue on the enabled or disabled host:

Mon Aug 29 11:14:20 2016 [Z0][ReM][D]: Req:1216 UID:0 HostInfo invoked , 1
Mon Aug 29 11:14:20 2016 [Z0][ReM][E]: Req:1216 UID:0 HostInfo result FAILURE [HostInfo] Error getting host [1].
Mon Aug 29 11:14:23 2016 [Z0][ReM][D]: Req:2576 UID:0 HostInfo invoked , 10
Mon Aug 29 11:14:23 2016 [Z0][ReM][D]: Req:2576 UID:0 HostInfo result SUCCESS, "<HOST><ID>10</ID><NA..." 
Mon Aug 29 11:14:23 2016 [Z0][ReM][D]: Req:4640 UID:0 HostStatus invoked , 10, 0
Mon Aug 29 11:14:23 2016 [Z0][ReM][D]: Req:4640 UID:0 HostStatus result SUCCESS, 10
Mon Aug 29 11:14:23 2016 [Z0][ReM][D]: Req:1472 UID:0 HostInfo invoked , 1
Mon Aug 29 11:14:23 2016 [Z0][ReM][E]: Req:1472 UID:0 HostInfo result FAILURE [HostInfo] Error getting host [1].

It shows up correctly if you refresh the view.

History

#1 Updated by Tino Vázquez almost 4 years ago

  • Assignee set to Juan Jose Montiel Cano

#2 Updated by Juan Jose Montiel Cano almost 4 years ago

  • % Done changed from 0 to 100

This failure may be due to the fact that you do not have the database in the latest version and opennebula can not update the hosts even if they are deleted in KVM

#3 Updated by Tino Vázquez over 3 years ago

  • Status changed from Pending to Closed

Also available in: Atom PDF