Bug #2961

review nic attach with 802.1Q

Added by Jaime Melis over 6 years ago. Updated almost 4 years ago.

Status:ClosedStart date:06/04/2014
Priority:NormalDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Drivers - Network
Target version:-
Resolution:worksforme Pull request:
Affected Versions:OpenNebula 4.4

Description

As reported by this thread it looks like there is a bug in this mechanism:
http://lists.opennebula.org/pipermail/users-opennebula.org/2014-June/045114.html

History

#1 Updated by Valerio Schiavoni over 6 years ago

The affected version reported in the ticket is not correct: it should be 4.4 (so I had reported in the linked email).

#2 Updated by Valerio Schiavoni over 6 years ago

A similar error occurs with a simpler deployment (therefore, not attaching a NIC to a running VM):


Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: LOG I 4043 Successfully execute network driver operation: pre.
Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: LOG I 4043 Command execution fail: cat << EOT | /var/tmp/one/vmm/kvm/deploy '/var/lib/one//datastores/104/4043/deployment.0' 'gen3-18' 4043 gen3-18
Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: LOG I 4043 error: Failed to create domain from /var/lib/one//datastores/104/4043/deployment.0
Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: LOG I 4043 error: Cannot get interface MTU on 'onebr57': No such device
Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: LOG E 4043 Could not create domain from /var/lib/one//datastores/104/4043/deployment.0
Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: LOG I 4043 ExitCode: 255
Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: LOG I 4043 Failed to execute virtualization driver operation: deploy.
Fri Jun  6 17:33:22 2014 [VMM][D]: Message received: DEPLOY FAILURE 4043 Could not create domain from /var/lib/one//datastores/104/4043/deployment.0

#3 Updated by Ruben S. Montero over 6 years ago

  • Target version deleted (Release 4.8)

#4 Updated by Ruben S. Montero over 6 years ago

  • Category changed from Drivers - Storage to Drivers - Network
  • Affected Versions OpenNebula 4.4 added

#5 Updated by Ruben S. Montero almost 4 years ago

  • Status changed from Pending to Closed
  • Resolution set to worksforme

This is now fixed

Also available in: Atom PDF